fbpx
Vælg en side

Bliv en del af
TM Solutions

Kickstart din karriere hos os og bliv en del af TM Solutions familien.

Ansøg lige her

tmsolutions.dk -på kontoret

Søger du et nyt job?

Det er langt fra et krav at have erfaring. Vi lærer dig alt der er at vide om salg, og vi giver dig alle de redskaber, der skal til for at lykkes i denne branche. Denne branche kræver, at man kan arbejde hårdt og give en konstant indsats HVER DAG – det coacher vi dig i. Alt det du lærer hos os er noget du kan bruge resten af dit liv. Du har sikkert hørt det før… Succes kræver hårdt arbejde og det er ingen undtagelse her.

Fede omgivelser

Fedt fællesskab

Bliv dygtig indenfor salg

tmsolutions.dk -på kontoret

Udvikling

Det er langt fra et krav at have erfaring. Vi lærer dig alt der er at vide om salg, og vi giver dig alle de redskaber, der skal til for at lykkes i denne branche. Denne branche kræver, at man kan arbejde hårdt og give en konstant indsats HVER DAG – det coacher vi dig i.

tmsolutions.dk -på kontoret

Sammenhold

Hos TM Solutions er vi en familie, hvor vi tager os af hinanden. Du kommer til indgå i et ambitiøst og ungt arbejdsmiljø, hvor stemningen altid er i top – udover det, så afholder vi også en masse arrangementer, som er med til at styrke vores sammenhold.

tmsolutions.dk -på kontoret

God løn

Jobbet består i at generere salg over telefonen, hvor du vil blive aflønnet med en af markedets højeste provisionsordninger.
Der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan tjene – Du sætter selv grænsen. Lønpakken er sammensat af en provision- og bonusordning.