fbpx
Vælg en side

Om os

Start din karriere hos TM Solutions

TM Solutions er et telemarketings bureau, der er stiftet i 2020. Vi er fordelt på 4 forskellige lokationer i Danmark med mere end 60 fuld- og deltidsmedarbejdere.

Vores formål er, at gøre telemarketing til en karrierevej indenfor salgsbranchen, hvor vi igennem vores interne uddannelsesprogram ’KARRIEREMODELLEN’ vil skabe de næste genrationer af topsælgere i Danmark. Hos os får man muligheden for at stige i rang i takt med at ens resultater og viden bliver større. Det gør vi ved at give en uddannelse og træning, som strækker sig over hele ansættelsesforholdet. Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Vi har lavet en klar plan for hvad du skal igennem i din tid hos os.

Fede omgivelser

Fedt fællesskab

Bliv dygtig indenfor salg

Mød ledelsen hos TM Solutions

Saleh Ghani

Medejer og adm. direktør

T: +45 81710293
E: ag@tmsolutions.dk

Mathias Esbjerg

Medejer og adm. direktør

T: +45 52984882
E: me@tmsolutions.dk

Hos TM Solutions stræber vi efter 4 grundværdier

Professionel. Engageret.
Ambitiøs. Kvalitetsbevidst.

Vi er eksperter på vores felt og sørger hele tiden for, at være den bedste udgave af os selv.

Hos TMS er vi stolte over vores arbejde. Derfor går vi op i vores arbejde og kræver af hinanden, at vi altid finder de bedste løsninger for firmaet, teamet og individet. Vi sigter højt og stiller efter succes. Salg er et håndværk og kræver en lang læringsproces og tålmodighed. Hos TMS forstår vi, at uddanne vores folk i kvalitets salg og ikke pistol salg. Vi står alle inde for den kvalitet vi leverer. Vi er alle TMS.